Sortida Montsant 22/09/2024

Sortida al Montsant de tot el dia:

Albarca- Grau d´Albarca-roca de les dotze-roca dels forats-pla i cova del Meloner-Cova Santa-Serra Major-Barranc de la Bruixa-cova del Pedret-pista dels Pelacs-cova de la Bruixa-Portell del Peret-Grau de Belart- Albarca

Distancia. 16 kmts.

Desnivell: +850 -850

Congost de Fraguerau 15/09/2024

Després d’adversitats climatològiques i de mes greus com el incendi de Capçanes i el perill del tancament del Montsant hem pogut fer la sortida a Sant Bertomeu.

Sortida de l´ermita de Sant Antoni, parada a les Cadolles Fondes per esmorzar , desviament per pujar fins els 3 Juradets i arribada a l´ermita de Sant Bertomeu tornada per el mateix camí.

Un dia magnífic a on 23 socis del CE Reddis hem gaudit  del Congost de Fraguerau, es veia que hi havia ganes de reprendre les sortides dominicals després de la parada de l´estiu.

Vermut a Ulldemolins que celebraven la festa Major i parada obligatòria a la pastisseria de la Pepi per comprar els típics bunyols i demes delicatessen.

Ja estem esperant el proper diumenge per tornar a sortir.

OBRINT PAS

Avui hem començat les activitats del curs 2024-25 del C.E. Reddis…En un principi havíem d´anar a Ulldemolins però la pluja i la previsió de mal temps es ha fet canviar d´idea.

Hem anat al Casal de Vilaplana a esmorzar esperant que pares de ploure després dels entrepans i cafès ha parat de ploure…Doncs vinga cap a  La Font del llop …un glopet d´aigua i de tornada cap a Vilaplana a fer el vermut…

Ara ja toca planificar les properes sortides i activitats del club…

Recordeu que aquest divendres 6 de setembre el club ja obrirà en els seus horaris habituals…